Vreau să fiu voluntar​

Dacă ești pasionat de știință și vrei să te implici ca voluntar în organizarea RSF, înscrie-te!
Nu cunoștințele despre știință sunt criteriul principal, ci pasiunea. Aceasta poate fi exprimată prin implicarea în mai multe direcții: experimente, logistică, comunicare, social media, strangeri de fonduri .
Vei avea suportul nostru și al mentorilor pentru a alege și pregăti experimentele, nu este obligatoriu sa ai un experiment predefinit.

Completează câmpurile de mai jos ca să te înscrii

 

Voluntarii sunt împărțiți în următoarele roluri: sponsorizare, publicitate, logistică și experimentatori. Descriere roluri:

 

1. Voluntarii experimentatori

 

vor efectua unul sau mai multe experimente (idei proprii de experimente sau din lista organizatorilor) în cadrul unui singur atelier (matematică, fizică, chimie, biologie, astronomie, informatică, robotică). 

 

2. Voluntarii de la sponsorizare

 

vor colabora împreună cu coordonatorii locali pentru strategia de sponsorizare a festivalului. Vor ajuta în crearea de parteneriate cu instituții locale în scopul finanțării evenimentului din orașul respectiv. 

 

3. Voluntarii de la publicitate

 

se vor ocupa de strategia de PR online si offline pentru festivalul din oraș: prin campanii online pe rețelele sociale, crearea de conținut pentru articole, feedback de la participanți.

 

4. Voluntarii de la logistică

 

se vor ocupa de logistica de dinainte de festival (asigurare materiale necesare) dar și în ziua evenimentului (instalare ateliere, crowd management, decorarea locației și primirea vizitatorilor)

 

Reguli:

1. Voluntarii pot alege să facă experimente în cadrul unui singur atelier pe durata evenimentului.
2. Voluntarii de la logistică nu pot fi și experimentatori deorece au un alt rol în timpul evenimentului.
3. Voluntarii se pot înscrie la publicitate/sponsorizare și să fie experimentatori în ziua evenimentului.
4. Voluntarii de la logistică și experimentatori trebuie să fie disponibili în data organizării evenimentului.
5. În săptămâna premergătoare evenimentul va avea loc o sesiune de training (dată stabilită ulterior).

Atelierele vor fi coordonate de profesori și mentori (foști elevi, actualmente studenți sau profesioniști). Comunicarea în timpul evenimentului va avea loc prin intermediul grupurilor de Facebook și prin e-mail.

Scroll to Top