Vreau să fiu mentor

Ai studiat o știință STEM în străînătate și îți dorești să inspiri mii de elevi din România să afle mai multe despre știință și tehnologie? Te așteptăm în echipa noastră!


Mentorii Romanian Science Festival au vizitat peste 50 de școli prin intermediul claselor online unde au discutat cu mii de copii despre impactul științelor în viața lor. De-a lungul anilor, ei au coordonat echipe de elevi pentru festival, au susținut peste 20 de webinarii științifice live pe pagina noastră de Facebook și au cunoscut elevi din toate zonele țării la clasele online.


Dacă ești pasionat de științe și tehnologie și îți dorești să te implici în educația din România, înscrie-te prin chestionarul de mai jos!


Cât timp trebuie să îmi rezerv pentru fiecare din activitățile Romanian Science Festival?

1. Vreau să susțin un webinar live - Webinarul durează aproximativ o oră și cu câteva zile înainte vom face o probă împreună.
2. Vreau să mentorez la clase online - Fiecare clasă durează aproximativ o oră și mentorul o programează după disponibilitatea sa și a școlii. Fiecare mentor a ales la câte clase să participe (în medie 3-4 școli)
3. Vreau să coordonez o echipa de voluntari pentru festivalul fizic - Mentorii au participat la festival în Timișoara, Pitești și Baia Mare de joi până duminică. De asemenea au discutat online cu elevii experimentatori înainte de festival pentru a superviza experimentele pe știința respectivă. Toate costurile sunt acoperite de RSF iar investiția de timp este de maxim 40 de ore în total.*
4. Vreau să coordonez o echipă de elevi in competiția “Viitorul după placul tău” – Colaborează. Cercetează. Creează. (https://bit.ly/32Da9sS)
5. Vreau să ajut in coordonarea unui (nou) proiect pe platforma RSF - Vom discuta împreună despre cum putem lucra și stabili împreună investiția de timp.

* În anul școlar 2020-2021, festivalul fizic nu va avea loc. Activitățile festivalului vor fi exclusiv online.